(44)

Viimeinen kohtaaminen

äänikirja ja e-kirja


Lääkäri Kate Englishillä on kaikki. Hän ei ole vain perinyt suurta omaisuutta; hänellä on upea aviomies ja tytär, huippu-ura ja kaunis koti.

Mutta kaikki tämä muuttuu yönä, jolloin Katen äiti Lily löydetään kuolleena, murhattuna julmasti omassa kodissaan.

Pian Katen suru muuttuu kuitenkin kauhuksi, kun hän saa nimettömän viestin: Luulet olevasi surullinen nyt, mutta odota vain. Kun olen valmis kanssasi, toivot, että sinut olisi haudattu jo tänään...


Lukija: Elina Ylisuvanto
Kesto:

3.5

44 arvosanaa

Katia

5.3.2022

Melkoista roskaa. Kioskikirjallisuustasoa. Ärsyttävät päähenkilöt, epäuskottavat juonenkäänteet ja liikaa yhteensattumia. Lisäksi tämä on niitä kirjoja, joissa kirjailija ei ole vaivautunut kirjoittamaan juonta loppuun saakka, vaan viimeiset liki kaksi tuntia selitellään että mitä kirjassa tapahtui ja mitä kukakin ajatteli. Vähintään viimeiset puolitoista tuntia olisi siis kannattanut jäättää kuuntelematta.

Pp

20.10.2021

Oikein hyvä juoni, tosin loppuratkaisu oli hieman arvattavissa ennen loppua

Jenna

12.8.2021

Jopa oli ärsyttävän kuuloinen lukija! Alussa varsinkin pehmeä ja kuiskaileva ääni häiritsi todella, mutta kirjan edetessä siihen onneksi tottui hieman. Itse kirja puolestaan oli piinaavan jännittävä ja koukuttava alusta asti. Juoni oli oivasti rakennettu. Kirja jatkoon, lukija ei.