(198)

Viikunapuun varjossa

äänikirja ja e-kirja


Lämminhenkinen romaani menetyksestä, rakkaudesta ja elämän rakentamisesta uudelleen

Susanne on omistanut perheelleen koko elämänsä, mutta nyt aikuiset tyttäret Sofia ja Lovisa elävät omaa elämäänsä ja aviomies Lars on yllättäen jättänyt hänet nuoremman naisen takia. Susanne joutuu luomaan itselleen kokonaan uuden elämän. Ensin pitää löytää asunto, sitten uusi työpaikka, ja jonnekin on hävitettävä perheen kodin irtaimisto.

Gotlannin idyllisessä kolkassa on vanha maitokauppa, perintö, jonka Susanne aikoi myydä mutta joka toimii nyt väliaikaisena varastona huonekaluille ja muille tavaroille. Saaren rauhassa ja hiljaisuudessa hän selvittää ajatuksiaan ja kerää voimia avioeron jälkeen. Kun kuvioihin

ilmestyy komea mutta röyhkeä naapuri, käynnistyy tapahtumaketju, joka palauttaa Susannen elämänhalun. Mutta uskaltaako hän sanoa kyllä kaikelle uudelle?

Viikunapuun varjossa on itsenäinen jatko-osa menestysromaanille Pikkuinen unelmien kaksio. Se on lempeä kuvaus elämän yllätyksellisyydestä, toipumisesta ja rohkeudesta puolustaa itseään ja sitä, mihin uskoo.

Laadukasta viihdettä kirjoittava Camilla Davidsson on yksi Ruotsin menestyneimmistä feelgood-kirjailijoista. Ennen kirjailijaksi ryhtymistään Davidsson työskenteli markkinoinnin parissa useissa kansainvälisissä yrityksissä. Stressi ja suorituspaineet olivat tuttuja vieraita hänen arjessaan. Burnoutin myötä Davidsson ymmärsi, miten väärin on elää toisia miellyttääkseen sen sijaan, että seuraisi omaa sydäntään. Nykyään Davidsson kirjoittaa ja pyörittää kesäisin omaa majataloa Fårön saarella. Hänen kirjojaan on myyty Ruotsissa jo puoli miljoonaa kappaletta.


Lukija: Maija Lang
Kesto:

4.0

198 arvosanaa

Anu

8.4.2024

Hyvinkirjoitettua hyvänmielen kevytkirjallisuutta ❤️

kaunis

2.4.2024

Kaunis kuvaus

Päivi

31.3.2024

Mukavaa luettavaa