(511)

Uusia lukuja ja onnellisia loppuja

äänikirja


Sen pituinen se? Nina Redmond joutuu jättämään rakkaan työnsä kirjojen parissa, kun birminghamilainen pikkukirjasto suljetaan uuden modernin mediakeskuksen alta. Nina onnistuu kuitenkin kääntämään vaikeudet voitoksi: työtön kirjastonhoitaja huomaa pian olevansa pakettiautoon perustetun kiertävän kirjakaupan omistaja ja puuhaavansa muuttoa idylliseen pikkukylään Skotlannin ylämaille. Uusi luku elämässä tutustuttaa ujon Ninan värikkääseen joukkoon persoonallisuuksia. Voisiko heidän joukossaan kenties olla myös hänen oma Heathcliffinsä, herra Darcynsa tai Christian Greynsä?


Lukija: Anniina Piiparinen
Kesto:

3.9

511 arvosanaa

Mervi

29.9.2022

Hyvä idea ja kivoja Skotlanti juttuja. Jossain vaiheessa tatsi katosi, eikä oikein enää palautunut mutta toimii ns. kevytlukemisena. 💖

Elina

23.8.2022

Inspiroiva ja mieltä lämmittävä kuin loma Skotlannissa.

TofuLady

25.1.2022

Ei hyvä. Päähenkilö esitetään kilttinä Mary Suen kaltaisena hahmona, jolle on vähän yritetty saada kulmia luomaan uskottavuutta, mutta siinä ei onnistuta. Hahmo on liian naiivi, hidas älyinen ja suoraan sanoen tyhmä. Eniten koko kirjassa kuitenkin ärsytti päähenkilön harjoittama slut-shaming toisia naisia kohtaan asioista, joita hahmo itsekin teki... Inhottavaa. En tiedä kuinka paljon se kertoo kirjailijasta. En suosittele. Koko kirja jätti vain ällön olon. Eikä ollut edes hyvin kirjoitettu. PS. Jännää nähdä kuinka kirja hyvin arvostelleet ovat kokonaan sivuuttaneet toisten naisten SLUT-SHAMING:in kirjassa tai sitten hyväksyneet sen. Pistää miettimään millaisessa yhteiskunnassa todella elämme.