(77)

Turpa kiinni kakara!

äänikirja ja e-kirja


Päällisin puolin he näyttävät täydelliseltä perheeltä, mutta julkisivun takana todellisuus on jotain aivan muuta. Jacqueline, nuorin viidestä sisaruksesta, syntyy keskelle kaaosta. Lasten elämää varjostavat vanhempien alkoholismi ja perheväkivalta. Kun Jacqueline tulee teini-ikään, hän ei halua enää elää. Mutta eräänä päivänä tapahtuu jotain, joka antaa Jacquelinelle voimaa kääntää kaikki suru ja kurjuus joksikin positiiviseksi.

Ruotsalainen Jacqueline Kanhov kertoo lapsen näkökulmasta käsin, minkälaista kärsimystä alkoholi saa aikaan lapsiperheessä.


Lukija: Katariina Lantto
Kesto:

3.9

77 arvosanaa

Taina

19.4.2024

Rankka lapsuus, mutta selviytyminen siitä 🙏 Kirjassa ei ollut mitään turhaa toissijaista juonteenkäännettä. Siitä iso plussa. Hyvä lukija.

Helena

11.4.2024

Mukava kun kaikki päättyi hyvin!

päve

9.4.2024

Mukaansa tempaava, vaikka kaukana omasta elämästäni: ei lippaat edes läheltäkään! Jotenkin vaan koskettaa sairaus alkoholin kanssa! Jokaisen pienen lapsen pitäisi saada elää ihana lapsuus, kaukana kaikki ikävä, joita pienet ajatukset eivät ymmärrä!…… Mutta lopussa kiitos seisoo, ja selkäranka ei katkennut! Hieno teos!