(116)

Toinen elämäni

äänikirja ja e-kirja


Kaksi naista, sama perimä ja salattu menneisyys.

Ranskalaisen menestyskirjailijan valoisa kertomus piilotetuista perhesuhteista, kaksossisaruuden voimasta sekä yhteisestä missiosta.

Pariisilainen lääkäri Romane ei ole astunut jalallaankaan Marseilleen, mutta hänen potilaansa inttää nähneensä hänet siellä. Potilaan väite jää kalvamaan Romanea, joka löytää kuin löytääkin mystisen kaksoisolentonsa, Juliette-nimisen kirjakauppiaan. Kummankin yllätykseksi he todella ovat identtisiä. Miten naiset ovat voineet elää 39 vuotta tietämättä toistensa olemassaolosta? Miksi heidän perheensä ovat salanneet totuuden? Alkaa odottamaton tutkimusmatka kätkettyyn menneisyyteen.

Julien Sandrel (s. 1980) on eteläranskalainen bestselleristi, joka omistautui kirjoittamiselle työskenneltyään viisitoista vuotta yritysmaailmassa ja jota perheenjäsenten välinen rakkaus kiehtoo aiheena. Toinen elämäni on hänen toinen romaaninsa.


Lukija: Talvikki Eerola
Kesto:

3.6

116 arvosanaa

Susanna

2.10.2022

Kirja oli hyvä mutta lukijan lauseiden tauottaminen häiritsi.

Rebecka

12.7.2022

TODELLA RASKAS KUUEOLA LYJIJAN VUOKSi! Toista näin monotonista lukijaa tuskin löytyy, vaikka sitä jaettaisi Helsingin sanomien etusivu. Ilmäoutuksrlla vuoden

Jenna

17.5.2022

Parempi ja viihdyttävämpi kuin Julien Sandrelin ensimmäinen suomennettu kirja "Unelmien lista". Ei tämäkään mikään huipputeos ollut, mutta tarina eteni sujuvasti ja oli kiinnostava.