(0)

Tinze: Periksiantamaton

äänikirja ja e-kirja


Twerkin supertähden inspiroiva ja voimaannuttava elämätarina.

Miten parikymppinen nuori nainen rakensi kymmenessä vuodessa menestyvän business-imperiumin?

Tia-Maria ”Tinze” Sokka on kymmenessä vuodessa onnistunut rakentamaan kansainvälisen uran twerk-tanssijana ja yrittäjänä. Hän on tavoittanut sosiaalisen median välityksellä miljoonia ihmisiä ympäri maailman ja voimaannuttanut tanssitunneillaan eritaustaisia ihmisiä luomaan paremman suhteen omaan kehoonsa ja itseensä.

Kirjassa hän paljastaa, miten hän on tämän kaiken tehnyt – vastoinkäymisistä huolimatta. Miltä tuntuu nousta massiivisen yleisön eteen festarilavalle tai vetää tanssituntihymyssä suin, kun keho on mustelmilla pahoinpitelyn jäljiltä? Miten jaksaa uskoa omaan tekemiseen, kun kritiikkiä ja vähättelyä tulee välillä joka suunnasta?

Kirja on rehellinen, kaunistelematon ja inspiroiva tarina Tinzestä, joka on periksiantamattomasti tavoitellut omia unelmiaan ja jonka viesti on kirkas: kaikilla on oikeus olla olemassa anteeksipyytelemättömästi ja tuoda itsestään esiin täysi potentiaali.

Ina Mikkola on Venla-palkittu toimittaja ja bestseller-tietokirjailija, joka on erikoistunut työssään käsittelemään mm. seksuaalisuutta, sukupuolirooleja, tasa-arvoa ja työtä. Hän on aiemmin kirjoittanut kirjat Runkkarin käsikirja ja Valtakirjani.