(148)

Tiergartenin teurastaja

äänikirja ja e-kirja


Berliinin hämärillä kaduilla vaanii sarjamurhaaja, joka valikoi uhrikseen koululaisia. Karl Axel Björkillä on edessään uransa vaarallisin tapaus.

Helsingissä Björk yrittää kuumeisesti selvittää ministeri Ritavuoren murhaa, jota hän epäilee salaliitoksi. Kun kaikkialla tulee seinä vastaan, turhautunut Björk pestautuu setänsä liikeyritykseen ja lähtee työmatkalle Berliiniin.

Berliinin yöt eivät henkäile pelkkää hilpeää kabaree-elämää ja moraalista vapautta. Pelottava murhamies vaanii tyttöjä ja poikia, surmaa heidät kamalalla tavalla ja heittää ruumiit kanaaliin kaupungin keskuspuistossa Tiergartenissa. Ehtiikö Björk pysäyttää teurastajan ennen seuraavaa iskua?


Lukija: Aku Laitinen
Kesto:

3.8

148 arvosanaa

Katri

23.7.2022

Jos on enemmän cosy crimen ystävä eikä pidä verisemmistä rikostarinoista tai lapsiuhreista, kannattaa skipata tämä Björk-sarjan osa. Ei menetä mitään olennaista Björkin elämäntarinasta, koska kirjan tapahtumat sijoittuvat matkalle Berliiniin ja seuraavan kirjan alussa kerrataan olennainen.

Laura

21.9.2021

K.A. Björk seikkailee tällä kertaa Weimarin Saksassa, uusien tuulien tuolloisessa johtotähdessä Berliinissä vuonna 1921. Ajan tuulia, historiaa ja laadukas dekkari, mitä muuta voi pimenevän syysillan iloksi tarvita?