(17)

Suunnittelematta sinkku / Oikea mies väärään aikaan / Hyvin tärkeä asia

e-kirja


Suunnittelematta sinkku

Seurapiirilääkäri Sophie Carmichael on pakannut piikkikorkonsa ja särkyneen sydämensä paetakseen skandaalia. Yllättäen sinkkuna ja kaukana kotoa hän päättää näyttää uudelle, jurolle pomolleen, tohtori Will Brentille, olevansa enemmän kuin päältä katsoen uskoisi. Will ei usko Sophien kestävän piikkikorkojaan pitempään Perthin Prevely Springsin rosoisessa lähiössä, mutta pian hän tajuaa haluavansa, että Sophie todistaa hänen olevan väärässä!

Oikea mies väärään aikaan

Valitus saattoi kuuluarenkaista, jotka pyörivät uhmakkaasti ilmassa vailla kosketusta kiinteään alustaan. Tai hiljalleentyhjenevistäilmatyynyistä... Öljyläikkätasmanialaisellatiellä muuttaa historioitsijaAimeeLeighinelämän suunnan. PelastajaSampysyy hänen vierellään läpi vaarallisen yönpuunlatvassataivaan jarotkonpohjanvälillä, ja sen päätyttyä kumpikin tuntee, että jokin on peruuttamattomasti muuttunut. Vuotta myöhemmin kohtalo tuo heidät yhteen.Aimeesaaodottamansatilaisuuden antaaSamillejotakin takaisin...

Hyvin tärkeä asia

Vihdoinkin menestyksennälkäinen Jen saa mahdollisuuden näyttää mihin hänestä on PR-tehtävissä. Mutta juuri silloin seksikäs muukalainen paukkaa paikalle Jenin sisarentyttären kera... Kuka mies on? Ja voisiko tämä ajatella lapsenhoitoa hieman suuremmissa määrin?