(0)

Suomalais Telugunkielinen Raamattu

e-kirja


TĂ€mĂ€ julkaisu sisĂ€ltÀÀ kirjan PyhĂ€ Raamattu (1938) (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) ja ఀెà°Čుగు à°Źà±ˆà°Źà°żà°Č్ (1880) (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) kÀÀnnöksen. SiinĂ€ on 173,696 viitettĂ€ ja nĂ€ytteitĂ€ 2 Raamatun formaateista. Se sisĂ€ltÀÀ kirjan PyhĂ€ Raamattu ja ఀెà°Čుగు à°Źà±ˆà°Źà°żà°Č్ 1880 (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) muotoiltuna luku- ja navigointiystĂ€vĂ€lliseksi formaatiksi, tai lyhyesti Navi-formaatiksi. TÀÀltĂ€ löydĂ€t joka sĂ€keen muunnettuna vastaavaksi kuin r1938-tel jĂ€rjestys. Se sisĂ€ltÀÀ tĂ€yden, erillisen version kirjasta PyhĂ€ Raamattu ja ఀెà°Čుగు à°Źà±ˆà°Źà°żà°Č్ 1880 (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti), rakennettuna text-to-speech (tts)-muotoon, jotta laitteesi voi lukea Raamattua sinulle ÀÀneen.

NĂ€in yleinen Raamattu-navigaatio toimii:

Testamentilla on hakemisto sen kirjoista. TTS-formaatti (puhesynteesi) listaa kirjoja ja lukuja kirjahakemiston jÀlkeen. Testamentit viittaavat toisiinsa kirjan hakemistossa. Joka kirjassa on viittaus siihen testamenttiin, johon se kuuluu. Joka kirjassa on viittaus edelliseen ja seuraavaan kirjaan. Joka kirjassa on hakemisto sen luvuista. Joka luvussa on viittaus siihen kirjaan, johon se kuuluu. Joka luvussa on viittaus edelliseen ja seuraavaan lukuun. Joka luvussa on hakemisto sen sÀkeistÀ. Joka TTS:n (puhesynteesi) luvussa on viittaus vastaavaan Navi-formaatin lukuun. Joka sÀe on numeroitu ja niillÀ on viittaus siihen lukuun, mihin ne kuuluvat. Joka sÀe alkaa uudelta riviltÀ paremman luettavuuden vuoksi. TTS (puhesynteesi)-formaatissa sÀenumerointi ei nÀy. Jokainen viittaus hakemistossa vie sinut oikeaan paikkaan. SisÀÀnrakennettu pÀÀhakemisto viittaa kaikkiin kirjoihin kaikissa formaateissa.

Uskomme ettÀ olemme rakentaneet yhden parhaista, ellemme parhaan navigointiominaisuuden, joka on sisÀllytetty tÀmÀnkaltaiseen ekirjaan! Se tuo jokaisen sÀkeen ulottuvillesi ja on tÀydellinen pikaiselle haulle. Ja yhdistelmÀ eri julkaisuja sekÀ sen navigaatio-ominaisuudet tekevÀt tÀstÀ ekirjasta ainutlaatuisen.

Huomaa ettÀ puhetekstin (eli puhesynteesi, Text-To-Speech,TTS) tuki vaihtelee laitteesta riippuen. Jotkin laitteet eivÀt sitÀ tue. Jotkin tukevat vain yhtÀ kieltÀ ja toiset useita. TÀssÀ ekirjassa kÀytetty TTS:n kieli on Suomalainen.