(1217)

Stormbarn

äänikirja ja e-kirja


Lily Rose skickades ursprungligen till Sverige för att infiltrera Alex Storms växande brottsliga verksamhet. Ett uppdrag som slutade i en passionerad kärleksaffär gränsande till besatthet. När Lily tillsammans med Alex lyckas frita hans enda överlevande dotter Frida från fångenskapen hos mördarsekten Jogai, inser Lily att hon inte har något val. Om barnet hon älskar som sin egen dotter och mannen hon vill leva resten av sitt liv med ska ha en chans att överleva, måste hon ge sig av tillsammans med Frida.

Flykten driver dem genom en brinnande skog på franska rivieran jagade av lejda yrkesmördare och hela vägen till Barcelona, där Lily Rose lyckas reta upp den ryska maffian. Vidare på en snabbseglande katamaran runt Gibraltar och sedan ut på ett stormigt Atlanten. Ständigt förföljda av en mystisk kvinna, expert på förklädnader, med målet att döda Lily Rose och överlämna Frida till sin uppdragsgivare. Ingenting hade kunnat förbereda Lilly Rose på den häpnadsväckande sanningen om Frida Stormbarnet som bär på en hemlighet hela världen vill åt.

Stormbarn är första delen i en helt ny halsbrytande, actionpackad serie med utgångspunkt i Alex Storms litterära universum.


Lukija: Maria Lyckow
Kesto: