(51)

Spuuki Spaidermän ja raju Nonna

äänikirja


Spuuki Spaidermän ja raju Nonna on kokoelma hyväntuulisia pieniä tarinoita, joita Saisio kertoo tyttärenpojastaan. ”Riehaantunut isoäiti” on kirjannut ylös huomioitaan niin Helsingissä kuin isoäitien talvenviettopaikassa Madeiralla.

Kirjan aikana Kolmivuotiaasta kasvaa Viisivuotias, ja Viisivuotiaasta tulee Isoveli. Nonnan muistelukset ovat hilpeää ja liikuttavaa luettavaa. Mukaan mahtuu muun muassa jouluun ja Jeesukseen liittyvää teologista pohdintaa, Risto Räppääjän herättämiä taidefilosofisia kysymyksiä ja eettisiä pulmia Viisivuotiaan ryhdyttyä kasvissyöjäksi. Saision vilpitön kiinnostus ja ihailu vilkkaan mielikuvituksen omaavaa lapsenlasta kohtaan tarttuu myös lukijaan, joka pääsee rajun nonnan kanssa kurkistamaan ihmeelliseen ja arvaamattomaan maailmaan.


Lukija: Pirkko Saisio
Kesto:

4.3

51 arvosanaa

Sirkku

1.1.2023

Arvokasta kirjata muistiin lapsuutta💕

Enja

19.7.2022

Ihastuttava, mieltä lämmittävä, naurua tuottava teos.

Riitta

19.12.2021

Viiden lapsen äitinä ja setsemän lapsenlapsen mummina eläydyin vahvasti kirjan tunnelmiin ja keskusteluihin. Pidin erityisesti värikkäästä kielestä ja kirjan sisältämästä huumorista- lapset ovat suuri ilon lähde! Sain paljon ideoita omaankin rooliini mummina, olen aiemminkin pyrkinyt vahvistamaan lasten mielikuvitusta ja omaa luomistyötä, tästä sain lisävahvistusta! Koitan pärjäillä tässä DI voittoisessa lähiympäristössäni.