(11)

Soturikissat: Rikottu laki 6: Valo usvassa

äänikirja ja e-kirja


Voittamattomat soturikissat

Koe maailman suosituin kissasarja! Erin Hunterin fantasia vie mukanaan.

Miau! Soturikissat on miljoonien fanittama rikas fantasiamaailma, josta kertovia kirjoja on kymmenittäin.

Pahan huijarihengen valta on ajanut soturikissojen klaanit tuhon partaalle, ja henkikissojen maailmat ovat katoamassa olemattomiin. Kun muuta ei ole enää tehtävissä, Tähtiklaani, Synkkä Metsä ja kaikki viisi klaania liittoutuvat padotakseen pimeyden tulvan – ennen kuin hirmuvaltias ehtii antaa viimeisen iskunsa.

Rikottu laki on seitsemäs klaanikissoista kertova saaga. Valo usvassa on saagan kuudes, viimeinen osa.

Erin Hunterin monikymmenosainen Soturikissat-sarja on noussut suureen maailmanlaajuiseen suosioon. Suomeksi Hunterilta on julkaistu myös sarjoja Uljasmaa, Pandojen valtakunta, Etsijät ja Selviytyjät. Salanimi Erin Hunterin taakse kätkeytyy seitsemän britti- ja yhden amerikkalaiskirjailijan tiimi.



4.3

11 arvosanaa

Yläkoululaiset

5.5.2024

Ihan oikeesti miks aina pitää odottaa uutta osaa joku kuukausi🥲. Mun lempihahmo on Sinitähti🌠. Mikä teidän? PS: Oon lukenut/kuunnellut soturikissoja jo 5 vuotta.

峇Johan峇

18.12.2023

@Jaako et oo ainoo poika joka näitä kuuntelee. Esim mää kuuntelen näitä ja ootan että tää kirja tulee ja myös se sitä edellinen myös. @Eevi mun lempihahmo on vaahteravarjo. Se oli kiva ku vaahteravarjo murhas ne 3 kissaa (omenahämy, korppisiipi ja pisamatoive). Kuunnelkaa vaahteravarjon kosto. Se on siinä klaanien varjoja kirjan alussa. Tää muuten tulee 13.5😑(VASTA). Se viides tulee 15.1. Mikä muuten vois olla hyvä nimi seuraavalle saagalle? Kertokaa ihmeessä. @Pinja eikö se rosoinen huippu ollu siinä jossain heimossa? Milä sen heimon nimi oli? Mää muistan vaan että niitten päällikkö oli se terävistä kivistä näkijä.😎Aa juu kiitos @Amanda😶Juu kiitti ku kerroit @Eevi

Pinja🫒🫐

16.12.2023

@Jaako, et todellakaan oo. Tiiän monta poikaa jotka lukee/kuuntelee sk:ta.