(57)

Sinun varjossasi

äänikirja ja e-kirja


Minä kerroin totuuden. Sinä et pyytänyt anteeksi.

Naisten ahdistelusta ei saa enää vaieta, julistaa pieni aktivistiryhmä. Mutta mikä hinta on oikeuden toteutumisella?

Taidehistorioitsija Annen luona kokoontuu ryhmä, joka suunnittelee #metoo-henkistä performanssia. Tunnettu näyttelijä Minna on kertonut julkisesti kokemastaan raiskauksesta, entinen kympin tyttö Suvi on eristäytynyt kotiinsa ja performanssitaiteilija Roni tahtoo viedä feminisminsä sanoista tekoihin.

Voivatko ryhmäläiset luottaa toisiinsa? Ajaako heitä oikeudenmukaisuuden jano vai kostonhimo?

Martta Kaukonen (s. 1976) on helsinkiläinen elokuvakriitikko ja kirjailija. Hänen esikoisteoksensa, psykologinen trilleri Terapiassa (WSOY 2021) ihastutti lukijat ja kriitikot, ja sen käännösoikeudet on myyty kahteentoista maahan, muun muassa Englantiin ja Yhdysvaltoihin.



3.4

57 arvosanaa

Jane

23.10.2022

Fiilikset vaihtelivat kolmen ja viiden tähden välillä, loppu oli ehkä jo liian epäuskottava makuuni. Neljän lukijan ratkaisu oli jälleen hyvä, voi kun näitä olisi useammin, mutta ovat varmaan aika paljon kalliimpia toteuttaa.

Taina

29.9.2022

Piti hyvin otteessaan loppuun asti. Lukijat aivan mahtavia.

Anonyymi

2.8.2022

Starts a bit slow but takes you in its grip!Some thrilling reading like in Kaukonen's first novel. Was a bit astonished when it finished - it felt like it didn't wrap up properly. Well done background info. Looking forward to the author's next production!