(953)

Pimeään jäänyt

äänikirja ja e-kirja


"Poikkeuksellisen hyvä esikoisteos!" - Dagens Nyheter

Uuden psykologisen trillerin huippua Silta-sarjan hengessä. Rikostutkija Fabian Riskistä tulossa myös laadukas televisiosarja.

Rikostutkija Fabian Risk palaa Tukholmasta perheineen kotikaupunkiinsa Helsingborgiin. Jo muuttopäivänä Riskin vanhasta koulusta löydetään ruumis. Teknisen työn opettajan Jörgen Pålssonin kädet on silvottu, ja ruumiin päälle on asetettu vanha luokkakuva, josta uhrin kasvot on ruksattu yli. Murha palauttaa Riskin mieleen epämieluisia muistoja yläasteajoista, ja hän alkaa uumoilla että entisen luokkatoverin surma on vain yksi lenkki karmivassa tapahtumasarjassa, joka sysättiin liikkeelle kauan sitten.Pimeään jäänyt on Ruotsissa suuren menestyksen saaneen Fabian Risk -sarjan avausosa. Sarjan toinen osa ilmestyy suomeksi vuonna 2016.

Stefan Ahnhem on tullut tunnetuksi muun muassa Wallander- ja Irene Huss -televisiosarjojen käsikirjoittajana. Ahnhemin ensimmäinen romaani Pimeään jäänyt yhdistelee taidokkaasti psykologista jännitystä ja trillerimäistä toimintaa. Nordisk Film on tekemässä kirjoihin pohjautuvaa tv-sarjaa.


Lukija: Jukka Pitkänen
Kesto:

4.1

953 arvosanaa

Marjo

14.2.2024

Tuli ainakin selväksi, että ruotsalaiset ja tanskalaiset poliisit ovat täysiä ääliöitä työssään. Viimeiset kolme tuntia piti kuunnella jo harppomalla, kun ei enää jaksanut kaikkien jaamailua. Lukija Jukka pelasti paljon. Muuten olisi varmaan jäänyt kuuntelu kesken.

Anonyymi

28.12.2023

todella hyvä ja jännittävä

Anne

25.12.2023

Loistava lukija Jukka Pitkänen