(0)

Palomies Sami - Tarinakokoelma 3

äänikirja


Suosikkipalomies Sami on taas täällä! Upouudessa tarinakokoelmassa on kolme jännittävää kertomusta Ponttipantin kaupungista.

Ensimmäisessä tarinassa Ponttipantin asukkaat valmistautuvat juhlimaan palomies Samin syntymäpäivää! Toisessa tarinassa Sami auttaa Normania tekemään mahtavia temppuja vakoojaelokuvaa varten, ja viimeisessä tarinassa palokunta saa yllätysvierailun palopäällikkö Boycelta!

Tarinoissa saat kokea, miltä tuntuu pelastaa ihmisiä oikean palopelastajan lailla. Sami on sankarimme!

Palomies Sami

Liity mukaan seikkailuihin Palomies Samin ja hänen kollegoidensa Palomestari Pasin, Elviksen, Tomin, Pennin ja kaikkien muiden Ponttipantin kaupungin asukkaiden kanssa! Sami kulkee kaupungin katuja Jupiterin, Merkuriuksen, Neptunuksen, Venuksen ja muiden hauskojen pelastusajoneuvojen kyydissä. Hän on aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan – Sami on oikea naapuruston sankari!

© 2023 Prism Art & Design Limited. The Fireman Sam name and character are trademarks of Prism Art & Design Limited. Based on an original idea by D. Gingell, D. Jones and original characters created by R.M.J. Lee.

Palomies Sami on brittiläinen animaatiosarja. Idean sarjaan keksivät kaksi entistä palomiestä, Dave Gingell ja David Jones, jotka loivat Palomies Samin yhdessä kirjailija Rob Leen kanssa. Sarja esitettiin ensimmäisen kerran Britannian televisiossa vuonna 1987, ja siitä on sittemmin tullut erittäin suosittu ympäri maailmaa - sitä esitetään yli 35 kielellä 155 maassa. Fiktiivisessä walesilaisessa Ponttipantin maaseutukylässä urhea palomies Sami ja hänen palopelastajakollegansa ovat kokeneet monenlaisia seikkailuja yhdessä 30-vuotisen historiansa aikana, ja he ovat aina valmiina auttamaan.