(710)

Paljastus. Tarina dopinguutisesta ja toimittajasta, joka haluttiin vaientaa

äänikirja ja e-kirja


Totuus, jota kukaan ei halunnut kuulla

Nuori naistoimittaja julkaisee dopinguutisen, joka ravistelee kansakuntaa ja suistaa hänen oman elämänsä raiteiltaan.

Tammikuussa 1998 Johanna Aatsalo, nuori ja kunnianhimoinen STT:n toimittaja, kirjoittaa uutisen: ”Suomalaista maajoukkuetason mieshiihtäjää epäillään dopingista.” Uutisen julkaisusta alkaa tunti tunnilta etenevä trilleri, jonka aikana hiihtoliiton johto Esko Ahoa myöten pyrkii tuhoamaan Aatsalon uran. Kollegatkin kääntävät selän, ja Aatsalosta tulee kansakunnan sylkykuppi. Herjaukset, valheet ja tappouhkaukset satelevat, ja Aatsalo alkaa epäillä omaa mielenterveyttään. Todistaakseen syyttömyytensä hän alkaa kuumeisesti etsiä lisätodisteita.

Vasta vuosien päästä, uuvuttavien oikeustaistelujen jälkeen maailmalle paljastuu, että Aatsalo oli alusta asti oikeassa. Mutta sitä ennen hänen elämästään ehdittiin tehdä helvettiä. Paljastus on jännittävä tarinallinen tietokirja toimittajan kujanjuoksusta totuuden puolesta sekä oikeusmurhasta, joka hakee vertaistaan suomalaisessa oikeushistoriassa. Kirja kertoo, millaista on olla nainen maailmassa, jonka säännöt johtoasemissa olevat miehet sanelevat.

Johanna Aatsalo (s. 1967) on toimittaja, liikuntafysiologi ja viestintäyrittäjä, joka on työskennellyt muun muassa STT:ssä. Tällä hetkellä hän työskentelee Rakennuslehdessä.


Lukija: Johanna Aatsalo
Kesto:

4.5

710 arvosanaa

Äetmuori

25.4.2024

Kirja on HYVÄ ! Julmaa miten ihmisen saa lytätä. Minua Oksettaa🤑 hiihtoliiton silloiset 'pomot' <-Mitä pohjasakkaa. Räsänen, Kirvesniemi ja Isometsä; HÄVETKÄÄ, oikeudessa valehtelevat->🐖.t. Kuuntele ihmeessä. Onnea ja Rakkautta Johannalle💝.

Eila

23.4.2024

Todella mielenkiintoinen alusta loppuun asti ja aivan parasta, kun Johanna itse oli lukijana.

Mika

20.4.2024

Tuli elettyä uudestaan tuo aika