(35)

Mirkka ja mahdoton Masa

äänikirja


Tuija Lehtisen nuorten klassikkosarja Mirkka ilahduttaa!

Mirkan pikkusisko Masan metkut eivät pysy piilossa. Pikemminkin siellä missä on Masa, on hänen kauhukseen myös paikallislehti. Lisäksi siskot ja vanhemmat tekevät kaikkensa saadakseen selville, mitä salaperäistä liittyy erääseen Kimmo-nimiseen poikaan.

Kun perheeseen tulee vaihto-oppilas Amerikasta, Masa joutuu tiukan paikan eteen. Melissa on sievä, aina aurinkoinen tyttö, josta kaikki pitävät ja josta toivotaan Masalle roolimallia. Siispä Masa päättää olla kaikkia muuta kuin kiltti ja ryhtyy ”ihmiskunnan viholliseksi”.

Äänikirja sisältää romaanit Mirkka ja Masan yksityinen juttu (1993) sekä Mirkka, Masa ja Miss USA (1994).


Lukija: Esme Kaislakari
Kesto:

4.4

35 arvosanaa

Kaisa

19.9.2023

Kirja ja lukija oikein hyviä! Ihmettelen tätä valitusta muuttuvista julkaisupäivistä. Ymmärrän että harmittaa, mutta tämä tuohtumus on outoa – ei niitä varmasti huvikseen ole vaihdeltu (jos kerran lukijakin kipeänä) ja kirjahan on nyt lopulta täällä. Senhän voi ostaa tai lainata kirjastosta jos ei jaksa odotella. Muistetaan että taustalla ovat ihmiset jotka tekevät tätä työtä, ei koneet. Onneksi❤️

Minna

18.9.2023

onhan nämä taitavia ❤️

Elisa

31.8.2023

Edit 2. Vihdoinkin tämä on julkaistu! Lukija on parantanut paljon sarjan ensimmäisistä osista, ja nyt näitä kirjoja on ilo kuunnella. Toivottavasti myös muita Tuija Lehtisen nuortenkirjoja julkaistaan äänikirjoina, ja kirjoihin saadaan osaavat ja niihin sopivat lukijat. Edit 1. Yllättäen julkaisu on jälleen viivästynyt... Tämä sarja ei ole äänikirjana kyllä ilahduttanut, vaan aiheuttanut pettymystä julkaisun viivästyessä kuukaudesta toiseen. Viivästys johtuu Otavan mukaan lukijan sairastumisesta, mutta olisivat siirtäneet julkaisun suosiolla vaikka jouluun, eikä näin että joka kuukausi luvataan uusi ilmestymispäivä! Eihän tämä julkaisun lykkääminen enää ole totta! Laittakaa kustantajalle jo palautetta tästä, tämän kirjan alkuperäinen julkaisupäivä oli maaliskuussa!