(8)

Lumous

äänikirja


Koko elämänsä taivaalla asunut pilviveikkonen Matador Mustakuu on päättänyt vallata kaksosprinsessojen kotilinnan ja vangita kaikki liepeillä notkuneet, hulvattoman ällöttävät taikaolennot. Sitä Armada ja Elena eivät voi sallia. Taistelussaan pahuutta vastaan prinsessat yrittävät kaihtaa Matadorin lumovoimaa, vaikka se onkin vaikeaa.

Hilpeän Tähtisilmät-sarjan päätösosassa Elena ja Armada joutuvat ystävineen jälleen vauhdikkaaseen seikkailuun, josta ei taikaolentoja tai hauskuutta puutu!

Iloa hersyvä, alakouluikäisille suunnattu fantasiasarja kertoo Tähtilinnan prinsessakaksosista, jotka uhmaavat rohkeasti niin kirouksia kuin ikäviä ennustuksiakin.

Hanna van der Steen on suomalainen lasten- ja nuortenkirjailija, joka tunnetaan kekseliäästi fantasiaelementtejä ja huumoria yhdistelevistä kirjoistaan. Koulutukseltaan van der Steen on kauppatieteiden maisteri.



4.9

8 arvosanaa

Laura

22.4.2024

😗😘😍😙😚

Melissa

18.4.2024

Lisää näitä

lapset

11.4.2023

Satujasi saisi olla vielä lisää ku tämä on niin hyvä satu koska en jaksa kaikkia satuja kuunnella mutta tämä oli niin ihana satu joten toivon hauraasti naitä satuja lisää