(0)

Lottalehto

äänikirja ja e-kirja


Huipputekijöiden lumoava lastenkirjasarja, jossa ratkaistaan mysteerejä ja seikkaillaan kahdella saarella!

Islannissa asuvalle Sagalle ja Suomessa asuvalle Sadulle kaikki tavallinen on ihmeellistä -- kun antaa mielikuvituksen viedä, odottaa seikkailu joka nurkan takana!

Satujen saaret -kirjasarjan avausosassa serkukset Satu ja Saga viettävät kesää Lauttasaaren Lottalehdossa vaarinsa ränsistyneellä kesämajalla. Vaari on kuitenkin oudon hiljainen, ja heti ensimmäisenä yönä maja joutuu ilkivallan kohteeksi. Lottalehdon ruusupensaita havistelee öisin kesätuulen lisäksi myös varjoissa hiipivä, suden kanssa liikkuva hahmo, ja tytöt päättävät ryhtyä selvittämään, mistä oikein on kyse. Mikä vaarin mieltä painaa ja kuka häiritsee Lottalehdon rauhaa?

Satu Rämö (s. 1980) on Islannissa asuva kirjailija ja kahden tytön äiti. Lukijat ovat rakastuneet Satun Islantiin ja Suomeen sijoittuvaan Hildur-dekkarisarjaan sekä Islantia käsitteleviin matkakirjoihin, joita hän on kirjoittanut vuosien varrella useita.

Satu Kontinen (s. 1976) on Helsingin Lauttasaaressa asuva kirjailija ja graafikko ja yhden pojan äiti. Hänet muistetaan mm. Hupskeikkaa- ja Mokomaki-kuvakirjoistaan sekä mielikuvitusta kutkuttelevista kuvituksistaan.