(341)

Kuinka murhata mies ja päästä pälkähästä

äänikirja ja e-kirja


Saammeko esitellä: Kitty Collins. YSTÄVÄ. RAKASTAJA. TAPPAJA.

Mies seurasi minua. Se kaveri yökerhosta, joka ei jättänyt minua rauhaan. En tietenkään aikonut tappaa häntä. Mutta en silti ollut harmissani, että tein sen. Ja tekemästäni sotkusta huolimatta näytti siltä, että pääsin pälkähästä. Sen jälkeen olin koukussa... Koston maku on suloinen, ja suoraan sanottuna odotan jo seuraavaa uhriani.

Hulvaton ja kammottava kostotarina Killing Eve -sarjan hengessä. Ronskia mustaa huumoria, kylmänviileä ja hävytön naissarjamurhaaja ja ripaus rakkautta. Jos pidit kirjasta Sisareni, sarjamurhaaja, ihastut Kitty Collinsiin.

Katy Brent on brittiläinen kirjailija ja palkittu toimittaja. Hän on työskennellyt useille sanoma- ja aikakauslehdille. Kuinka murhata mies ja päästä pälkähästä on hänen ensimmäinen romaaninsa.



3.8

341 arvosanaa

Henna

23.1.2024

Ei uponnut. Päähenkilölle kaikki tuntui olevan vähän liian helppoa.

Tinni

8.1.2024

turhan hömppää mutta aivot narikkaan kuunneltavaksi toimiva vaikka paljon epäkohtia joihin dekkariahmattina kiinnitti huomiota.

Kati

24.12.2023

Sopii hetkiin jolloin kaipaa jotain kivaa ja helppoa kuunneltavaa. Hauska (vaikkakin paikoin raaka) tarina, jossa Dexter kohtaa chick litin. Tietysti olisin toivonut, että päähenkilöt olisivat olleet jotain muuta kuin rikkaita ja etuoikeutettuja, mutta kai se on chick litin kirjoittamaton sääntö että näin täytyy olla.