(116)

Kaukaiset hetket

äänikirja ja e-kirja


Edie Burchill ja hänen äitinsä eivät ole koskaan olleet läheisiä. Kun yli viisikymmentä vuotta kadoksissa ollut kirje saapuu perille, Edien äiti järkyttyy. On ilmeistä, että äiti on kätkenyt Edieltä ison osan nuoruuttaan.

Pian Edie on menneiden salaisuuksien jäljillä. Hänen äitinsä evakuoitiin lapsena Lontoosta pommituksia pakoon

maaseudulle Milderhurstin kiehtovaan kartanoon. Blythen kolme siskosta asuvat kartanossa

edelleen, mutta nuorimman, Juniperin, mieli on järkkynyt.

Milderhurstin rapistunut kartano pitää kuitenkin sisällään enemmän kuin Edie osaa odottaa. Se kuiskii vaaraa ja romantiikkaa, ja kaukaisina hetkinä tapahtuneet asiat odottavat paljastumistaan.


Lukija: Vera Kiiskinen
Kesto:

3.9

116 arvosanaa

Johanna

15.7.2023

Upea tarina sisaruksista ja heidän välisestä rakkaudesta Mortonin uskollisella tyylillä selkeästi ja jännittävästi eri aikakausilla hyppien. Lukija tekee kirjan kuuntelemisesta haastavaa, tuntuu kuin hän vain lukisi yksittäisiä sanoja, ei lukisi kirjaa. Jossain vaiheessa tähän kuitenkin hieman tottui.

Nina

18.4.2023

Aiemmista Mortonin kirjoista poiketen tarina ei heti vienyt mennessään, vaan piti hiukan tehdä töitä, että jaksoi jatkaa. Kyllä se kerronnan imukin sitten lopulta löytyi. Jotenkin erityisen paljon synkkyyttä ja kohtalon armottomuutta.

Miksu

18.12.2021

Olen ahminut kaikki täältä löytyvät Kate Mortonin kirjat, koska hän on todella taitava tarinankertoja ja pitää lukijan aina tiukasti otteessaan. Tämä oli viimeinen hänen kirjoistaan jonka luin, ja oli kyllä pienehkö pettymys. Tarina on outo ja sekava, mutta siinä on kuitenkin samat jännittävät elementit kuin muissakin Mortonin kirjoissa. Mutta en kyllä lähtisi tästä liikenteelle, jos hänen tuotantoon haluaa tutustua…