(510)

Karkeakirjallisuuden kuulapäät K1/J9

äänikirja


Jakso 9: Albanian mafia

Mitä seuraa, kun kaksi suorapuheista nahkanuppia pannaan samaan studioselliin seulomaan maailman kovimpia rikollisjärjestöjä?

Karkeakirjallisuuden kuulapäissä entinen konna ja nykyinen kirjailija Mika ”Immu” Ilmén sekä nykyinen kirjailija, ainakin toistaiseksi kaidalla tiellä pysytellyt Juha Vuorinen tulkitsevat selliseinäkirjoituksia ja hyppäävät eri maiden kovimpien rikollisjärjestöjen raakaan maailmaan. Yhdeksännessä jaksossa keskustellaan Albanian mafiasta. Mikä on mystinen Lazaratin laakso, ja miten se liittyy Albanian mafiaan? Entä minkä takia Immu oli joutua albaanien kohteeksi Kallion kapakassa?

Vuorisen ja Ilménin johdolla lauotaan kaiken maailman rosvoille armonlaukauksia, mutta pääsääntöisesti vain sanallisesti.

Mika Ilmén (s. 1971) on entinen moottoripyöräkerholainen, kuntosali- ja portsariyrittäjä sekä vapaaottelija-ammattilainen.

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailija, joka tunnetaan myös radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Vuorinen on tullut tutuksi groteskin huumorin räävittömänä koko kansan totuuden käyrätorvena.



4.4

510 arvosanaa

Jouni

27.2.2024

ei mikään erityinen jakso

Marko

13.2.2024

Hauskan asiallinen

Anonyymi

13.2.2024

Tämä oli parasta pitkään aikaan! Toivottavasti jatkoa tulee vielä