(354)

Kaikki on mahdollista

äänikirja ja e-kirja


Kirja, joka vie sydämesi

Loistavan vastaanoton saanut Elizabeth Strout ihastuttaa herkillä ja kipeän tarkkanäköisillä tarinoillaan pikkukaupungin asukkaista, jotka yrittävät ymmärtää elämää kaikessa sen kauneudessa ja rujoudessa.

Elizabeth Strout (s. 1956) on paljon luettu ja kiitelty yhdysvaltalainen kirjailija. Hän voitti vuonna 2009 Pulitzer-palkinnon teoksellaan Olive Kitteridge, josta on tehty myös Suomessa hehkutettu neliosainen tv-minisarja. Strout on syntyisin Mainesta ja hän on koulutukseltaan juristi.


Lukija: Erja Manto
Kesto:

3.7

354 arvosanaa

Anonyymi

17.12.2023

Niin taitavaa havainnointia ihmisyksilöistä ja persoonien avaamista heidän reaktioidensa kautta. Armottoman rehellisesti, silti lämmöllä.

Markku

5.3.2023

Miellyttävä,rauhallinen minun ikäiselleni juuri sopiva.

Katri

19.11.2022

Stroutilla on omaperäinen tyyli koota kirjoistaan palapelejä, joissa hypitään sattumanvaraisen tuntuisesti mutta löyhästi yhteen nivottuna ajassa , paikassa ja hahmoista toiseen hyppelehtien. Tavanomainen, arjellinen, outo ja harvinaiset sattumukset vuorottelevat. Punaisena lankana toimii inhimillisyys, mutta jotenkin tästäkin kirjasta jäi päällimmäiseksi ärtynyt kesken kaiken loppumisen tunnelma.