(0)

Juletid i Storforsen

äänikirja


På puben The New Moon i Storforsen avlöser julbord och quizkvällar varandra. Hit kommer gäster från både när och fjärran för den goda maten och julstämningens skull, men bakom kulisserna råder ingen julefrid. Anthony och Filippa som driver puben sliter från morgon till kväll. Filippa balanserar på gränsen till utmattning, dessutom med känslan att hon inte räcker till för döttrarna. När elvaåriga Sofie får nog och rymmer hemifrån den kallaste kvällen på hela året ställs allting på sin spets.

Vendela är gravid i sjätte månaden och håller så sakteliga på att smälta in i den charmiga bygemenskapen där alla ställer upp för varandra, men när Noel lovar bort sig som jultomte till halva Storforsen blir Vendela besviken. Hon hade sett fram emot en jul med extra allt tillsammans med sin älskling efter att inte ha firat jul alls under sina ensamma år i Stockholm. Hur ska de lösa det här?

"Juletid i Storforsen" är en feelgoodroman fylld av humor och värme där det är lätt att känna igen sig kring hur hektiskt och kravfyllt det kan vara inför jul. Det är också en berättelse om vikten av att vårda relationer och att prioritera det som är viktigast i livet.