(246)

Joulun pikajunan arvoitus

äänikirja ja e-kirja


Kutkuttava, jouluinen murhamysteeri tekee kunniaa Agatha Christielle ja pureutuu tämän päivän polttaviin puheenaiheisiin.

Kahdeksantoista matkustajaa. Seitsemän pysäkkiä. Yksi tappaja. Onnistutko ratkaisemaan tapauksen? Varhain jouluaattona yöjuna Lontoosta Skotlannin ylämaalle suistuu raiteiltaan, niin kuin matkustajien joulusuunnitelmatkin. Juna on nyt jumissa lumipyryssä keskellä ei mitään, ja sen vaunuissa vaanii uhreja yksi kerrallaan valikoiva tappaja. Tässä yöjunassa nukkuvat eivät ehkä enää koskaan herää... Matkustajien joukossa on kuitenkin myös Lontoon poliisista hiljattain eläköitynyt Roz Parker, jota odottavat nyt uudet haasteet: entisestä rikostutkijasta on tulossa isoäiti. Onnistuuko hän ratkaisemaan tapauksen, ennen kuin murhaaja iskee jälleen?


Lukija: Karoliina Kudjoi
Kesto:

3.6

246 arvosanaa

Anneli

6.1.2024

Epätasainen kokoelma. Muutama ihan loistava novelli, muutama surkea, loput ok,

Rilla

28.12.2023

Voi lukijaa - outo lausumisvirhe kautta kirjan ->tramaattinen, trinkki jne. Raskasta kuunneltavaa mm. sen takia. Juoni ei yhtään hassumpaa joululuettavaa, jonkun verran liikaa sattumuksia…

Eva

22.12.2023

Hauska juttu, että minä haen haulla Karoliina Kudjoin lukemia kirjoja. Pidän hänen tyylistään eläytyä lukemaansa. Kestää ehkä hetken tottua hänen lukutyyliinsä, niinkuin kestää oliivien syömiseen 🙂, mutta sitten jää koukkuun. Edellisten kommenttien vuoksi vuodatus! Kirja kantaa ottava ja kuunneltava!