(260)

Jari-Matti Latvala: Elämän erikoiskoe

äänikirja ja e-kirja


Jari-Matti Latvala on omistanut koko elämänsä rakastamalleen urheilulajille, rallille. Kaikkien aikojen kokenein MM-kuski on rallimaailmassa pidetty persoona. Avoimen sorateiden sankarin uralle on mahtunut niin voitonhetkiä kuin myös karvaita tappioita ja katkeria pettymyksiä. Suurin unelma, rallin maailmanmestaruus, on saavuttamatta. Ralli on antanut, mutta myös ottanut. Ihmissuhteet ja tavallinen arki ovat jääneet urheilu-uran jalkoihin. Hehkuttavat otsikot ovat vaihtuneet skandaalilööppeihin. Elämän erikoiskoe kertoo paitsi Latvalan urasta ja elämästä rallimaailmassa myös siitä, millainen ihminen löytyy rallihaalarin sisältä.


Lukija: Jari Nissinen
Kesto:

3.6

260 arvosanaa

Juho

1.1.2022

Ihan mielenkiintoinen. Olisi voitu avata enemmän yksityiselämän kuvioita.

Takku

10.7.2021

Kirjan asiavirheiden perusteella rallimaailma on kirjailijalle vieras. Olisi ollut kiva jos kirjan kirjoittaja olisi ainakin auttavasti perillä lajista. Lajia ja/tai Jari-Mattia seuranneelle kirjassa ei ole merkittävästi uutta tietoa, mutta edellisistä huolimatta missään vaiheessa ei tehnyt mieli jättää kirjaa kesken.

Marko

10.12.2020

Erittäin hyvä. Rohkeasti tulee esiin MM tason urheilijalla vaaditta 110% keskittyminen ja se viimeinen pala mikä pitää loksahtaa paikkalleen se 10%.