(31)

Jäin yöksi

äänikirja ja e-kirja


Henkilökohtainen ja intiimi kuvaus elämästä suomirockin ytimessä.

Miten lahjakkaasta haitaria soittaneesta pojasta kasvoi Yö-yhtyeen voimahahmo.

Mikko Kangasjärvi tunnetaan Yö-yhtyeen pitkäaikaisena pianistina, tuottajana ja musiikillisena johtajana, joka työskenteli yhtyeessä Olli Lindholmin luottomiehenä pidempään kuin kukaan muu. Lisäksi hän on toiminut tuottajana ja muusikkona mm. Suvi Teräsniskan, Pate Mustajärven ja Anna Erikssonin levyillä ja kiertänyt maailmaa Anssi Tikanmäki Film Orchestran jäsenenä. Hänet tunnetaan myös sovittajana, kapellimestarina ja Beatles-asiantuntijana.

Kangasjärven matkaan on mahtunut niin huikeaa menestystä ja unelmien täyttymistä kuin suuria menetyksiä ja päihderiippuvuutta. Teos on kuvaus musiikista ja ystävyyssuhteista, mutta myös koko suomalaisesta musiikkibisneksestä ja sen muutoksesta erään suomirockin legendan perspektiivistä tarkasteltuna.

Mikko Kangasjärvi on tamperelainen muusikko ja musiikkituottaja, maailmanmatkaaja, Beatles-fanaatikko, aviomies ja isä.

Jukka Poijärvi on tamperelainen lääkäri, jonka juuret ovat Porissa. Musiikintekijä, Beatles-fanaatikko, aviomies ja isä.


Lukija: Markus Niemi
Kesto:

4.2

31 arvosanaa

Jari

25.4.2024

Harvoin saa painaa täydet pisteet.Musiikin alalta tullut kuuneltua montakin elämänkertaa.Tämä on yksi niistä joka yllätti.Muistan hyvin yö yhtyeen jo heidän alkuajoista alkaen.Mutta tämä teos avarsi mun katsantokantaa ja paljon.Lukijalle erikoismaininta.

Timo

24.4.2024

Hyvin kirjoitettu, elävää tekstiä

Hilkka

21.4.2024

Mielenkiintoinen ja hyvin kirjoitettu, tuoden mieleen paljon muistikuvia menneiltä vuosikymeniltä.