(45)

Ihmemaa

äänikirja ja e-kirja


Miten käy, kun putoaa kaninkoloon?

Alice on etuoikeutettu nuori nainen, joka elää yltäkylläisyydessä. Millään ei ole kuitenkaan arvoa, kun oma mieli vääristää todellisuutta. Kun Alicen ongelmainen ystävä Bunny katoaa, Alice ryhtyy etsimään tätä ja löytää kutsun Ihmemaahan kolmen päivän hedonistisiin, huuruisiin karkeloihin, joihin vain eliitti on tervetullut.

Löytääkö Alice Bunnyn Ihmemaasta? Vai etsiikö hän oikeastaan itseään? Alicella on nimittäin omat salaisuutensa, ja seurapiirikuningatar Paisley Heart on armotta päättänyt paljastaa ne. Alice on kaukana kodistaan ja lääkkeistään, eikä hän voi luottaa enää keneenkään, etenkään omaan mieleensä ja nyt uusi vihollinen haluaa hänen päänsä.

Ihmemaa on huumaava, silmiä avaava tutkimusmatka identiteetin, mielenterveyden ja toiseuden kaninkoloihin. Se on trans-aktivistinakin tunnetuksi tulleen Juno Dawsonin radikaali ja viihdyttävä tulkinta nyky-Liisasta tämän päivän Ihmemaassa.


Lukija: Heljä Heikkinen
Kesto:

3.8

45 arvosanaa

Satu-Johanna

14.10.2021

Tämä oli kertakaikkiaan huippu teos! Tosi koukuttava, en malttanut lopettaa kuuntelemista. Suurena Liisa Ihmemaassa fanina tämä osui aivan täysillä! Kirja avasi myös tärkeitä aiheita ja antoi uusia näkökulmia itselle.

Punahilkka

19.5.2021

Aivan loistava kirja. Tätä varmaan pidetään nuorten aikuisten kirjana, mutta kaikilla meillä on löydettävää itsessämme ja tämä on mukaansatempaava. Suosittelen.

Saara

17.4.2021

Mielenkiintoinen!