(227)

Darwinin seitti

äänikirja ja e-kirja


Hyytävässä trillerissä vuosikymmenien ajan kudottu verkko kiristyy ja uhkaa Suomea ja koko länttä.

Suomalaisen huippukirurgin potilaana oleva IMF:n irlantilainen johtaja hourailee venäjäksi toipuessaan aivoleikkauksesta. Hänen puheensa kuulleet osastonhoitaja ja neurokirurgi löydetään pian kuolleina.

Supon Arto Ratamo tarttuu toimeen. Tutkinta johdattaa Venäjän ulkomaantiedustelun perustaman Värisuora-ohjelman jäljille. Käy ilmi, ettei Lännessä ole aavistustakaan, mikä on tuhoisan ohjelman päämäärä.


Lukija: Aku Laitinen
Kesto:

4.1

227 arvosanaa

Anonyymi

14.3.2024

Soininvaara kirjoittaa terävänäköisesti ja ennakoiden Venäjän poliittisista tavoitteista.

Petteri

2.3.2024

Taattua Soininvaaraa. Paljon faktaa joka on sotkettu nokkelaan fiktioon. Tällä kerralla tosin edes fiktio ei näytä yltävän myöhemmin tapahtuneen todellisuuden tasolle.

Richard

23.9.2022

Takuu kovaa tiedustelu toimintaa.hienosti tarina kytkeytyy kutkuttavalla tavalla todellisuuteen ja nykymaailman tilanteeseen taustalta kuvailtuna aivan kuin nykyinen maailmantilanne olisi voinut toteutua ihmiskunnan silmien edessä täysin kaikkien tietämättä tiedustelu maailman tekojen,tapahtumien ja suurvaltojen suunnitelmien vuoksi..nerokasta kerrontaa etten sanoisi ..suosittelen lämpimästi kaikille vaikka mieli genre olisi romantiikka tai vaikka tiede.kannattaa silti lukea tai kuunnella.kiitos