(62)

Chris Cornell: Elämä

äänikirja ja e-kirja


Grungejumalan elämä ja teot.

Chris Cornell oli 90-luvun grungeilmiön suurimpia nimiä, jonka ura jatkui pitkälle 2000-luvulle, kunnes hänen elämänsä päättyi oman käden kautta. Maailmanlaajuisesti suosittujen Soundgardenin ja Audioslaven keulahahmo julkaisi myös useita soololevyjä sekä esitti James Bond -elokuvan Casino Royalen tunnuskappaleen.

Toimittaja Corbin Reiffin teos on ensimmäinen perinpohjainen esitys legendaarisen laulaja-lauluntekijän urasta. Se avaa yksityisyyttään varjellutta Cornellia ihmisenä ja kuvaa syvällisesti tämän kasvua muusikkona.

"Uusi Chris Cornell -elämäkerta on kirja, jonka hänen perintönsä ansaitsee." - Kerrang


Lukija: Markus Niemi
Kesto:

3.9

62 arvosanaa

Nalle

17.3.2024

Hienosti nivottu koko grungen historiaa mukaan. Hyvä tarina, hyvin luettu.

Marko

22.8.2023

Mielenkiintoista kuunneltavaa artistin elämästä. Minuakin hämäsi/ärsytti ajoittain lukijan ylikorostettu englannin lausuminen.

Suvi

20.9.2022

Kirja olisi kiva kuunnella, mutta lukijan korostetun ylinäyttelevä kerrontatapa, jossa korostetaan liioitellusti lausuttuna amerikanenglannin sanat, on kertakaikkiaan tuskallista kuultavaa. Harmittaa kun kirjaa ei kertakaikkiaan pysty tästä syystä kuuntelemaan. Neutraalimpi ja rauhallinen lukutapa, olisi suotavaa koska lukijan ääni kuitenkin on miellyttävä.