(1)

Betoniporsas esittää

äänikirja


Betoniporsas esittää… on kuunnelman ja siihen liittyvän laulunyhdistelmä. Jokaisen kolmentoista (13) osan alussa on tarina ja sen jälkeenaiheeseen liittyvä biisi. Lisäksi lopussa on riiviötesti.

Kertomukset ja kappaleet ovat humoristisia ja riemukkaita.Betoniporsas on monikäyttöinen, helppohoitoinen ja sopii erityisen hyvinlapsiperheeseen. Luvassa on siis kaikkea kivaa ja paljon muuta mukavaa!

Tarinoiden ja laulujen valmistusresepti on seuraava: Ensinvalitaan sydäntä lähellä oleva aihe, johon kirjoitetaan sopivat sanat. Sittenlauluun sävelletään vetävä melodia. Välillä on vaikea sanoa kummat tehtiinensin sävel vai sanat, mutta pääasia on, että niitä hoilataan rohkeasti.

Betoniporsasesittää … tarinoissa ja lauluissa tutustutaan mm. aloittelevan hämähäkkimiehenedesottamuksiin, maailman huono-onnisimpaan kamelinkuljettajaan jahammaslääketieteen saloihin ennen sähköporan aikaa. Lisäksi seurataan eräänriiviön iltapäivän puuhia, karkotetaan mörköä ja tutustutaan jääräpäiseenvaariin, jonka intohimona on uiminen. Hahmot ovat taatusti keksittyjä, mutta onmahdollista havainnoida vastaavia tyyppejä toisinaan ihan oikeastikin.