(87)

Ajatusten lukemisen taito: Opi ymmärtämään muita kehonkieltä tulkitsemalla

äänikirja ja e-kirja


Jokainen voi oppia ajatustenlukijaksi.

Ruotsalaisen Henrik Fexeuksen moderni klassikko kehonkielen ja käyttäytymisen tulkinnasta nyt uudistettuna laitoksena!

Oletko aina halunnut tietää, mitä keskustelukumppanisi oikeasti ajattelee? Henrik Fexeuksen bestseller neuvoo, vahvasti tieteeseen ja psykologiaan nojaten, miten meistä jokaisesta voi tulla taitava ajatustenlukija ja parempi vaikuttaja. Avain onnistuneeseen vuorovaikutukseen ja oman viestin perille saamiseen on toisten ihmisten ei-sanalliseen viestintään keskittyminen ja oman käytöksen mukauttaminen. Fexeuksen kiehtova opaskirja antaa välineitä kaikkiin vuorovaikutustilanteisiin työhaastattelusta parisuhteeseen, palkkaneuvottelusta julkiseen esiintymiseen. Fexeuksen kirjoja on myyty Ruotsissa yli 500 000 kappaletta.

Henrik Fexeus on ruotsalainen kirjailija, mentalisti ja TV-juontaja, jolla on yliopistotutkinto filosofiasta. Hän on usein käytetty kommentaattori lehdissä ja televisiossa poliitikkojen kehonkielen ja sanattoman viestinnän tulkinnassa. Fexeuksen kirjaa Ajatusten lukemisen taito on myyty Ruotsissa yli 200 000 kappaletta.


Lukija: Ilkka Villi
Kesto:

3.8

87 arvosanaa

Matti

1.9.2021

Henrikin tapa esittää tietonsa on vakuuttava. Ihmisten tulkinta on hankala laji, josta löytyy mittava määrä erilaisia tulkintoja. Henrik itsekin myöntää, että hänen käyttämänsä mallit ovat sellaisia, joita toiset tutkijat ovat kyseenalaistaneet tai jopa kiistäneet. Itse kuitenkin uskon hänen perusteluihinsa ja harjoituksiin. Olisi kuitenkin hölmöä niellä nämä opit sellaisenaan tutkimatta asiaa lisää. Se ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että kirja avaa hienolla tavalla portin täysin uuteen maailmaan, mitä tulee ihmisten väliseen kommunikointiin ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia oppia sekä itsestä, että muista. Suosittelen vahvasti kenelle tahansa, vaikka ei olisi aiheesta edes suuresti kiinnostunut, sillä aihe koskee meitä kaikkia. Huomiona se, ettei äänikirja yksinään riitä, mikäli tahtoo hyödyntää kirjan kaikkia oppeja, myös e-kirjaa tai fyysistä kopiota tarvitaan esitettävän tiedon tulkitsemiseen.

Sonja

22.3.2021

Tosi mielenkiintonen!