(401)

Miksei kukaan ole kertonut minulle tätä aiemmin?

äänikirja ja e-kirja


Kansainvälinen bestseller – mielen taitojen työkalupakki.

Psykologi Julie Smith esittelee parhaimmat ja toimivimmat keinot käsitellä arjessa mieltä kuormittavia hankalia tilanteita. Hän opastaa konkreettisin harjoituksin muun muassa stressin, itsekritiikin ja alakulon käsittelyä.

Kansainväliseksi bestselleriksi nousseessa kirjassaan Smith esittelee toimivia työkaluja, joilla voimme vahvistaa ymmärrystä itsestämme ja tehdä myönteisiä muutoksia mielemme vahvistamiseksi. Tunteemme, ajatuksemme, tuntemuksemme ja toimintamme ovat kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Muutoksia saadaan aikaan vaikuttamalla jo yhteen osa-alueeseen. Miksei kukaan kertonut minulle tätä aiemmin? toimii käsikirjana niin mielen joustokyvyn arkisessa treenaamisessa kuin erityisten vastoinkäymisten täsmällisessä taklaamisessa.

Dr. Julie Smith on psykologi, joka pitää vastaanottoaan Hampshiressa Englannissa. Smithin arkisiin mielen taitoihin pureutuvat TikTok-videot ovat saavuttaneet huiman suosion ympäri maailmaa. Smithin suuri missio onkin tuoda tietoa mielen taidoista kaikkien ulottuville.


Lukija: Anna Kuusamo
Kesto:

3.7

401 arvosanaa

Lelle

19.1.2024

Fantastinen ja ajatuksia herättävä!

Eetu

18.7.2023

Ihan hyvä

Anonyymi

15.6.2023

Itsestään selvyyksiä ja jo samaa asiaa mitä kaikkialla muuallakin, ei mitään uutta.