(56)

Tosirakkaus

äänikirja ja e-kirja


Todella hauska, todella kieroutunut

Netflixin You-sarjasta tutun Joe Goldbergin tarina jatkuu, kun Joe rakastuu. Harmi vain, että hänen rakkautensa kohteilla on tapana kuolla... Somesukupolven must-read-trilleri!

Joe Goldberg vannoo olevansa muuttunut mies. Hänen entinen tyttöystävänsä Guinevere Beck kuoli traagisesti, mutta nyt Joe haluaa aloittaa alusta. Tie vie hänet Los Angelesiin, ja hän kohtaa naisen, joka on erilainen kuin kukaan muu. Mutta saadakseen haluamansa tulevaisuuden Joen on varmistettava, että menneisyys pysyy visusti haudassaan. Oikeastaan Joe tahtoo vain rakastaa - mutta onko rakkaus todella kuolemaakin väkevämpää?

Caroline Kepnes (s. 1977) on yhdysvaltalainen kirjailija ja käsikirjoittaja. Aiemmin popkulttuuriin keskittyvänä toimittajana työskennelleen Kepnesin ensimmäinen romaani, hurmaavasta sarjamurhaaja Joe Goldbergistä kertova Sinä, on käännetty kahdellekymmenelle kielelle. Kirjasta on tehty myös huikean suosittu Netflix-sarja.


Lukija: Toni Kamula
Kesto:

3.8

56 arvosanaa

NJ

10.8.2023

Välillä oli olo, että TV-sarja on parempi, mutta kyllä kirja lopulta vei voiton kuten aina.

Sakke

13.2.2023

Huomattavasti huonommin kirjoitettu kuin ensimmäinen osa. Kuulostaa joissain kohti lähinnä r/thathappened -postaukselta. Tonin lukutapa on ainoa syy miksi vaivauduin kuuntelemaan loppuun saakka.

Tanja

12.11.2021

Tämäkin oli hyvä. Tv-sarjassa menossa kolmas kausi josta toivottavasti tulee myös kirja.