(99)

Pimeän peto

äänikirja ja e-kirja


Uuden tummasävyisen dekkarisarjan avaus

Tuikea tuuli työntyy mökin seinälautojen välistä ja yrittää hälventää sisälle kitkeröitynyttä pelon ja veren hajua. Kasper Rahkolan ja muiden rikostutkijoiden katse kiinnittyy rujosti viilleltyyn ruumiiseen ja lattialautojen väleihin noruneeseen tahmeaan vereen. Rikospaikalta löytyy myös nuppineuloja, nailonköysi ja ruoska.

Onko hylättyä mökkipahasta käytetty viattoman uhrin kiduttamiseen? Vai ovatko sadomasokistiset leikit edenneet liian pitkälle?

Pimeän peto aloittaa uuden Turun seudulle sijoittuvan nordic noir -henkisen Pimeydenkylväjät-dekkarisarjan. Murhatutkinnan ohella sarjassa seurataan nuoren rikoskonstaapeli Kasper Rahkolan ja hänen kollegoidensa henkilökohtaisen elämän käänteitä.

Sanna Kotajärvi on turkulainen lääkekehitysalalla työskentelevä bioanalyytikko. Kotajärvi on kiinnostunut yksityiskohdista ja palapelijuonista, mikä näkyy hänen tarkassa otteessaan ja huolellisessa taustatutkimuksessaan poliisin työstä ja rikostutkinnan vaiheista. Pimeän peto on Kotajärven esikoisromaani.


Lukija: Markus Niemi
Kesto:

3.3

99 arvosanaa

Anonyymi

2.4.2024

Hyvä tarina ja varsin ponteva lukija.

Leena

18.3.2024

Itse juoni hyvä, mutta kerronta oli tahmeaa ja itsestäänselvyyksiä selittelevää. Sankarin taustatraumojen selostus jäi ilmaan roikkumaan. Kirja oli täynnä kielioppivirheitä mm lauseenvastikkeissa, possessiivisuffikseissa jne, todella häiritsevästi. Lisäksi: puolisot eivät peri toisiaan, jos heillä on lapsi!

Unhide

17.3.2024

Kirja semikiinnostava, mutta lukijan tyyli ärsytti suunnattomasti.