(117)

Älä paina päätäni alas: Mieletöntä seksiä etsimässä

äänikirja ja e-kirja


Seksimuistelmat yhden naisen halusta löytää todellista nautintoa

Älä paina päätäni alas on toisenlainen kasvutarina, yhden naisen hillitön, valaiseva ja mitään kaihtamaton ristiretki paremman seksielämän saavuttamiseksi.

Internetpornon kyllästämä Lucy-Anne tajuaa kolmikymppisenä olevansa noviisi seksissä. Hänellä ei ole rohkeutta pyytää miehiltä sitä, mitä hän haluaa – eikä hän oikeastaan edes tiedä mitä se olisi. Erilaiset oppaat, ohjeet ja workshopit tuntuvat keskittyvän miehen näkökulmaan naisen nautinnon sijaan. Niinpä Lucy-Anne kirjoittaa seksin toivelistansa ja aloittaa matkan hitaan seksin, erilaisten orgasmien, seksijuhlien ja BDSM:n kautta omanlaisen nautinnon löytämiseen. Älä paina päätäni alas on suorapuheinen, noloissakin kohdissa rehellinen, hauska ja voimauttava tositarina siitä, miksi seksielämä kannattaa ottaa omiin käsiinsä. ”Luoja, miten tarvitsemme tätä kirjaa.” – Caroline Criado Perez, Näkymättömien naisten kirjoittaja

Lucy-Anne Holmes on brittiläinen kirjailija, näyttelijä ja kampanjoija. Hänet tunnetaan parhaiten kampanjastaan ”No More Page 3”, joka lopetti yläosattomien mallien kuvien julkaisemisen tabloidilehdissä Iso-Britanniassa. BBC valitsi Holmesin tästä syystä 100 naisen listalleen vuonna 2014.


Lukija: Elina Varjomäki
Kesto:

3.9

117 arvosanaa

Jss

11.10.2023

Luin kirjan e-kirjana. Sivistävä kirja myös miehelle ja panee miettimään, että kuinkakohan moni mies löytäisi itsestään uusia puolia ja uusia kiinnostavaa kokeiltavaa tämän lukemisen jälkeen. Luulen, että jos naiset eivät tiedä mitä miehen peniksellä pitäisi tehdä, niin eivät taida usein tietää penikseni omistajatkaan. Tämän lukemisen jälkeen moni heistä saattaisi tuntea itsensä paremmin. Ja kuinka paljon tämä antaakaan miehelle eväitä rakastaa naistaan paremmin, tiedostaa läsnäoloa ja kuunnella kumppanin hiljaisia viestejä, jotka herkällä korvalla kuunneltaessa kenties huutaa korvissa. Jos tämän lukeminen ja sisäistäminen mahdollistaa paremman viestinnän ihmisten rakastellessa, niin tämän lukeminen voi olla suurenmoinen lahja. Suosittelen kirjaa kaikille seksistä ja rakastelusta kiinnostuneille ja etenkin niille, jotka eivät siitä ole kiinnostunut. Väliin pakotetut huumorikommentit olivat paitsi turhia, niin myös tyyliä rikkovia. En ymmärtänyt, mutta se on vain kauneusvirhe tärkeässä kokonaisuudessa. Tämän lukemisen jälkeen olen entistä kiinnostuneempi rakkaasta kumppanistani ja hänen kehostaan. On paljon mitä haluan kokeilla ja sain myös lisää rohkeutta kertoa siitä.

niina

12.3.2023

Ihan hyvä. Avartava

Piizkunen

30.1.2023

Mahtavan perusteellinen ja Naiseuden Voimaa käsittelevä teos❗️🔥😍