(3)

Zeus Mahtava 2. Synkän sarvipään sokkelo

äänikirja ja e-kirja


Kreikan myyttejä, hurmaavia eläimiä ja hulvattoman huimia seikkailuja!

Tervetuloa Olymposvuoren löytöeläinkeskukseen! Tarinan tähti on Zeus Mahtava, jumalten kuningas ja hamsteri, joka hallitsee lemmikkikaupan valtakuntaa yhdessä muiden jumalien kanssa, joihin kuuluvat Athene-kissa, Demeter-sirkka, Ares-koira ja Poseidon-pallokala.

Olymposvuoren löytöeläinkeskuksen jumalat eivät koskaan peräänny mytologisesta haasteesta. He ovat jo ratkaisseet kultaiset kirpun tehtävän ja voittaneet pelottavan lohikäärmeen, eikä mikään voi pysäyttää heitä – tai niin he ainakin luulevat. Mutta kuinka käy, kun uusi tehtävä johtaa heidät salaperäiseen sokkeloon, jonka kerrotaan olevan tulta hönkivän, hirmuisen härkähirviön koti? Liity Zeus-hamsterin, Athene-kissan, Demeter-heinäsirkan, Poseidon-pallokalan ja herkkusuumopsi Areksen seuraan heidän tähän asti hikisimmässä seikkailussaan!

Löytöeläinkeskus sijaitsee USA:n Georgian Athens-kaupungissa, ja sen omistaa Artie, joka rakastaa kodittomien eläinten lisäksi antiikin Kreikan tarinoita. Hän on nimennyt keskuksen eläimet jumalten nimillä, ja eläimet tempautuvatkin antiikin Kreikasta tuttuihin seikkailuihin. Kirjan loppuosassa on tieto-osuus, joka vie kartan ja tarinan avulla alkuperäisen myytin ja sen henkilöiden äärelle.


Lukija: Panu Kangas
Kesto: