(246)

Wallu Valpio: Minun tieni

äänikirja ja e-kirja


Totuus ei kestä aina päivänvaloa

Miten työttömän elämästä haaveilleesta timpurista tuli täystyöllistetty julkkis? Miksi juuri hän sai elättää itsensä olemalla humalassa ja päätään aukomalla? Wallu kertoo.

Wallu Valpio tuli koko kansan tietoisuuteen MoonTV:n ja Far Out -ohjelman ansiosta 2000-luvun alkupuolella. Pintajulkkisten VIP-bileet ja Tavastian takahuone tulivat tutuiksi sittemmin pitkän uran tehneelle media- ja rockpersoonalle, kunnes lento päättyi sairaalaan. Oli itsetutkiskelun paikka. Oliko hän pelkkä hedonisti ja seksiaddikti? Pitäisikö pyytää anteeksi? Keneltä? Miten?

Wallu Valpio tekee elämäkerrassaan tilinpäätöksen eikä anna armoa itselleen. Teos on säästelemätön kertomus rock- ja viihdemaailman kulisseista.

Mika Lätti (s. 1969) on Karkkilassa asuva kirjailija ja elokuva-aktiivi. Hän tuli aikanaan tutuksi MoonTV:n Viktorius Kissana.



3.8

246 arvosanaa

Leena

5.10.2023

jees! Ihan päätöntä menoa, selviämistä ja halua tehdä! ihminen kykenee mihin vain, kun tekee, mitä haluaa! Wau! maailman paras äiti, jo nimenkin perusteena. Huomaan, että jäi ikävä Wallun juttuja ja hulvattomia kertomuksia! Kaipaan lisää!

Tony

25.7.2022

Hauska ja mielenkiintoinen! Kuvani Wallu Valpiosta muuttui täysin.

Piizkunen

22.7.2022

Kun persoona kiinnostava kirjakin on hyvä❗️ koostettu asiallisen letkeästi ❗️suositus on vahva 🧡