(251)

Vårregn över Helsingborg

äänikirja ja e-kirja


Nattskiftet är ett minne blott när Sandra för första gången ska ta morgonfärjan till jobbet. Och redan innan hon gått ombord fångar en man hennes uppmärksamhet. I utkanten av klungan med pendlare står han med näsan djupt begraven i en bok. Vad läser han som är så intressant? Av någon anledning kan hon inte ta ögonen ifrån honom - eller hindra sig själv från att fantisera. Men hon får inte ta det längre än så. Då vet hon ju vad som kan hända.

Just den här morgonen visar sig Zacharias dagliga färd till Helsingör bli något utöver det vanliga. Plötsligt märker han att en vacker kvinna sitter och tittar på honom. Men när han försöker hälsa försvinner hon snabbt iväg. Vem är hon egentligen? Och kommer han någonsin få se henne igen?

Gabriella Kjeilen är en svensk förläggare, kommunikatör och författare. Hon har flera ansvarsområden hos Seraf Förlag och är dessutom både lärare och redaktör på Moderskeppet. Vid sidan av detta driver hon podcasten "Livet som författare" tillsammans med Caroline Hurtig.


Lukija: Anna Thiam
Kesto: