(412)

Viimeiseen henkäykseen asti

äänikirja ja e-kirja


Palkitun dekkaristin odotettu uutuus.

Vuoden johtolanka -palkinnon voittajan huippurealistisessa romaanissa poliisi tekee kaikkensa saadakseen murhaajan telkien taa.

Keskusrikospoliisin tutkijat saavat ällistyttävän tiedon: murhasyytteestä vapautunut ammattirikollinen Pertti Mäki on kadonnut kotoaan. Jäljellä on vain tappelun jäljet ja luodinreikiä seinässä. Onko Mäki tapettu? Onko hänen katoamisensa takana laittomuuksiin sekaantunut poliisi vai kostonhimoinen rikollinen? Tutkimusten edetessä selviää, että Mäen tekemistä rikoksista synkimmät ovat vielä selvittämättä.

Niko Rantsi vie lukijan syvälle poliisimaailman ytimeen. Poliisina työskentelevän Rantsin kirjat ovat armottoman rehellisiä ja koukuttavia kuvauksia lainvartijoiden elämästä. Viimeiseen henkäykseen asti on Lainvartijat-sarjan kolmas osa, ja se jatkaa romaanien Sinun puolestasi vuodatettu ja Kuka viereesi jää henkilöiden tarinaa.

”Niko Rantsi on kirjoittanut erinomaisen ja sujuvan rikosromaanin.”

Vuoden johtolanka -raati romaanista Kuka viereesi jää

Rikosylikonstaapeli Niko Rantsi työskentelee keskusrikospoliisissa. Hän on julkaissut kaksi kiitettyä romaania, joista Kuka viereesi jää sai Vuoden johtolanka -palkinnon. Rantsilta on ilmestynyt myös tietokirja Rikospoliisin silmin. Siinä hän kuvailee tutkimiaan tapauksia, muun muassa Turun terrori-iskua, sekä tsunamiuhrien tunnistamista.


Lukija: Jarkko Pajunen
Kesto:

4.1

412 arvosanaa

Ari

24.3.2024

Hyvä.

Äiti

17.2.2024

Hyvä

Kia-Maria

15.1.2024

viihdyttävä kuten aina