(151)

Veren voima

äänikirja


True Blood -menestyssarjasta tuttu Sookie Stackhouse puree myös äänikirjana!

Sookie Stackhousen elämää voisi luulla tylsäksi. Hän työskentelee tarjoilijana Merlotte'sissa ja asuu isoäitinsä kanssa vanhassa talossa Bon Tempsin pikkukaupungin laitamilla. Sookiella on kuitenkin salaisuus: hän osaa lukea ihmisten ajatuksia. Yllättävä taito ei todellakaan tee deittailusta helppoa.

Eräänä iltana baariin astuu Bill-niminen komea muukalainen, eikä Sookie pysty ilokseen lukemaan ainoatakaan miehen ajatusta. Orastavan romanssin tiellä on vain pieni mutta: Bill on vampyyri. Ja mikä pahempaa, tämän ystäväpiiri koostuu toisista epäkuolleista.

Kun eräs Sookien työtovereista löydetään kotoaan kuolleena, puremajälkiä ruumiissaan, Bill ja hänen verenjanoiset toverinsa vakuuttavat syyttömyyttään. Mutta kuka sitten tappaa vampyyreja tapailevia nuoria naisia? Ja kenen vuoro on seuraavaksi?

”Täsmälleen oikea yhdistelmä huumoria, juonittelua ja jännitystä”

- Booklist


Lukija: Anniina Piiparinen
Kesto:

4.1

151 arvosanaa

Noora

31.3.2024

Suosikki kirjasarjani. Hauska, jännittävä ja koukuttava. Aika kevyttä fantasiaa, joka sijoittuu meille tuttuun maailmaan.

Emmi

23.3.2024

hyvä kirja ja lukija, piti otteessaan hyvin loppuun asti

Kaisa

18.5.2022

Toinen kerta kun luin kyseisen kirjan ja eka kerta kun kuuntelin sen. Oli hyvä, vaikka suomenkielellä kirjan jotkut kohdat ovat jotenkin oudompia kuin englanniksi.