(93)

Velkakirja

äänikirja ja e-kirja


Sysimustan humoristisessa jännärissä yrittäjä sortuu epätoivoisiin tekoihin pelastaakseen nahkansa.

Urheiluvälinekauppias Reijo Härmistö on kunnon mies, mutta mitä tehdä, kun puoliso tahtoo elää hulppeasti eivätkä rahat tahdo riittää entistenkään lainojen maksamiseen? Pakkaa sekoittaa myös pakkomielteinen nuori nainen, jolle Reijo on tainnut tulla luvanneeksi liikoja. Reijo ajautuu aina vain hämärämpiin bisneksiin, ja syöksykierre on valmis. Mutta kuka pettää kenet - entä kenestä lopulta tulee murhaaja, kenestä uhri?

Mikko Kalajoki ansaitsi rouhean vauhdikkaalla trillerillään toisen sijan Rikos 2019 -kilpailussa.


Lukija: Paavo Kerosuo
Kesto:

3.3

93 arvosanaa

riku

3.3.2023

En ole vielä lukenut/kuunnellut kirjaa joten alkuun tähti keskelle riviä😎✌️ Jenna s. Kirjoittama arvostelu sai kiinnostumaan vielä enemmän kuuntelemaan kirjan esittely tekstin jälkeen.laitan tähden kirjan kuuntelun jälkeen sille kuuluvalle paikalle minun mielestäni...vaikka Jennan arvostelu oli 1tähti niin hyvin perustellun yhden tähden vuoksi tahdon kuunnella miten varsinkin lopussa käy 😂😂

Jenna

20.8.2021

Aluksi vähän outo, mutta mitä pidemmälle luki, sitä paremmaksi ja kiehtovammaksi kirja muuttui. Kun tuli loppuratkaisun aika ja kuvio on rakennettu nerokkaan semmosen arvoisesti, ni yht'äkkiä koko juoni unohtuu, ilmoille heitetyt kysymykset jää vaille vastausta, kaikki mutkat oiotaan ja mennään siitä mistä aita on matalin tai ei edes ole koko aitaa. Tiedänpä ainakin kenen kirjailijan teoksia en lue enää ikinä. Tästä jäi yksinkertaisesti paha mieli.