(26)

Veetin joulu

äänikirja


Vilkkalan Veetin ihana joulukalenteri

Oletko koskaan miettinyt, onko tonttuja olemassa? Ja jos niitä on, voiko niitä nähdä? Entä miten voisi rakentaa tonttuansan? Veeti pohtii näitä kysymyksiä erityisen paljon tänä jouluna, kun hän on siirtynyt eskarista ensimmäiselle luokalle. Myös hammaskeiju mietityttää Veetiä, sillä häneltä on irtoamassa maitohammas. Lisäksi Veeti oppii viemärissä asuvista krokotiileista ja saa tietää, mitä pitää tehdä, jos eksyy joulutivoliin. Lisäksi kirjassa kerrotaan tietysti siitä aivan erityisestä joulukihelmöinnistä, joka tuntuu vatsassa.

Veetin joulu on neljäs osa sarjassa, jossa tutustutaan Vilkkalassa asuvan Veetin elämään ja hauskoihin kommelluksiin. Veetin joulu on joulukalenterimuotoon kirjoitettu ihanan jouluinen kirja, jossa jokainen luku on uusi luukku. Lisäksi jouluaaton jälkeen on vielä yksi luku, ettei kaikki hauska päättyisi liian nopeasti!

Anne Sofie Hammer on tanskalainen lasten- ja nuortenkirjailija, jonka ihastuttavaa Veeti-sarjaa on luonnehdittu moderniksi Vaahteranmäen Eemeliksi. Veeti on hyvin rakastettu hahmo kotimaassaan Tanskassa, ja Anne Sofie Hammer kirjoittaa hauskasti ja lapsiystävällisesti, mutta kuitenkin niin, että hänen tekstinsä ilahduttavat ihan kaiken ikäisiä.


Lukija: Erja Manto
Kesto: