(131)

Vau, mikä vagina!

äänikirja ja e-kirja


Kaikki mitä naisen tarvitsee tietää omista sukuelimistään

Nuorten lääketieteen opiskelijoiden suora ja iloisesti kuvitettu opas kattaa kaiken vaginaan liittyvän, naiselle tarpeellisen tiedon: klitoriksen syvät salat, hormonien villin tanssin, tavalliset naistentaudit ja sen, miten ehkäisy vaikuttaa elimistössä. Kirja tarjoaa helppolukuisella ja hauskalla tavalla vastaukset kysymyksiin, joita moni tyttö tai nainen hiljaa mielessään pohtii.


Lukija: Anni Tani
Kesto:

3.6

131 arvosanaa

Nina

15.2.2024

Yllättävän opettavainen. En alunperin tiennyt mitä lähdin kuuntelemaan. Suosittelisin tätä nuorille jotka eivät vielä tiedä paljoakaan siitä minkä päällä istuvat. 🙂👍Itse olen 53 v

Olga

28.12.2023

Tämä oli tosi hyvä ja opettavainen luku! Hullua ajatella, miten vähän sitä itseasiassa tuntee omaa anatomiaansa vaikka joka päivä onkin tekemisissä vaginansa kanssa. Kirja käsittelee tosi laajasti kaikkea liittyen naisen sukupuolielimiin, niiden terveyteen ja toimintaan. Teoksessa oli paljon asiaa, mitä ei koskaan koulussa opetettu ja etenkin arvostan sitä, miten teoksen kirjailijat purkavat erilaisia myyttejä ja helpottavat mahdollista häpeää näihin asioihin liittyen. Kerronta on kiinnostavaa ja vaikeatkin jutut on selitetty huolellisen selkeästi.

Virpi

30.3.2023

Jokaisen teinitytön kannattaisi lukea tämä teos. Selkeä, kattava tietopaketti