(514)

Vapaus

äänikirja ja e-kirja


”Ruotsalaista rikoskirjallisuutta parhaimmillaan ilman yhtä ainutta ikävystymisen hetkeä.” - Jyllands-Posten

Sam Berger on murtunut mies. Hänen taisteluparinsa Molly Blom on lähtenyt omille teilleen parin yhteinen lapsi kohdussaan. Samin elämä on täydessä umpisolmussa, ja hän elättää itsensä setvimällä pikkunilkkien vakuutuspetoksia.

Antelias ja äärimmäisen arvoituksellinen toimeksianto muuttaa kaiken. Prostituoituna työskennellyt nainen nimeltä Nadja on kidnapattu, ja hänen terapeuttinsa pyytää Bergeriltä apua. Poliisille Nadjan etsinnästä ja hurjasta lunnasvaatimuksesta ei saa hiiskahtaakaan. Aikaa on 72 tuntia.

Jahti johdattaa Sam Bergerin Venäjän mafian jäljille. Vaarassa ovat muutkin kuin Nadja, kun kauppaa käydään ihmishengillä ja vapaudella, joilla on julma hintalappu.

Supertaitavana juonenkuljettajana sekä älykkäänä ja viihdyttävänä rikoskirjailijana tunnettu Arne Dahl on jälleen kirjoittanut dekkarin, jota et voi jättää väliin. Tämä nopeatempoinen, yllättävä ja julmetun jännittävä dekkari on Arne Dahlia parhaimmillaan.


Lukija: Jukka Pitkänen
Kesto:

4.0

514 arvosanaa

L

13.2.2024

Pikkuisen yliampuvaksi menivät juonenkäänteet tässä osassa.

Minna

30.1.2024

Kyllä on hyvä sarja ❤️ Ja lukija on täys 10👍

Päivi

9.10.2023

Tosi sujuva ja vauhdikas. Mutta itselläni tuli mitta täyteen sarjan kurjuutta ja väkivaltaa. Ja uskomattomia (epäuskottavia?) käänteitä.