(362)

Vaella, kalasta, rakasta: Omaa polkua etsimässä

äänikirja ja e-kirja


Mitä tapahtuu, kun huomaa elävänsä jonkun toisen elämää? Kaukokaipuu-matkablogia kirjoittava Monni Himari muutti pienellä saarella Pohjois-Norjassa sijaitsevaan mökkiin, jossa arjen luksusta oli olla käyttämättä herätyskelloa. Vuonon varrelta löytyi kaikki, mitä hyvään elämään tarvitaan: meri, mielenrauha, rakkaus.

Vaella, kalasta, rakasta on suolantuoksuinen matkakertomus uudesta alusta, oman polun löytämisestä ja pohjoisen upeasta luonnosta.

Äänikirjan itse lukeva Monni Himari on luontokuvaaja, retkeilytoimittaja ja kirjailija. Hän on asunut Norjassa vuodesta 2018.


Lukija: Monni Himari
Kesto:

4.0

362 arvosanaa

Anonyymi

13.3.2024

Kauniita kielikuvia. Kuuntelin hitaammalla nopeudella, että sain nauttia.

Usva

14.1.2023

Oman polun kuvaus pitää mielenkiinnon yllä suurimmaksi osaksi. Uniikin sanataiteilun puolesta kirjaa oli paikoin raskasta lukea ja myöhemmin kuunnella. Liian isolti käytettyjä kuvailuja oli "tungettu" joka paikkaan. Tästä syystä yksityiskohtien soljuvakin kuvaus muuttui sanojen mässäilyksi kyllästymiseen saakka. Omaelämä kertana ei erottunut edukseen muusta vastaavasta genrestä. Äänikirjan äänenä Monnin ääni oli toimiva ja miellyttävä. Kertomus mielenkiintoinen ja kokonaisuudessaan kiva, mutta valitettavasti kirja oli henkilön itsensä sensaation hakuista sanoilla kikkailua.

Sini

6.1.2023

Omavaraiauudesta kerronta todella mielenkiintoista. Alussa vähän liikaa ehkä ihmissuhdekoukeroita, niiden jälkeen muuttui paremmaksi. Lukijaksi sopi hyvin, voisin kuunnella hänen lukemiaan kirjoja enemmänkin