(130)

V- ja W-tyylillä K2

äänikirja


Veemiehillä on asiaa

V- ja W-tyylillä -sarjassa Juha Vuorinen ja André Wickström analysoivat maailmanmenoa omintakeisella tavallaan.

Toisella kaudella vitsien virtuoosi André Wickström kertoo ihmeellisestä ”ekasta kerrastansa” ja karkeakirjallisuuden kauhukakara Juha Vuorinen kertoo, miten kirosana sanotaan ja kirjoitetaan.

Kauden muita aiheita ovat mm. roast, poppamiehet, lääkärileikit, harrastukset, koulukiusaaminen, alkoholi, jääkiekko, suomen kieli, kanaruoat, rasismi, laihdutus, toimintatähdet, erot, sukujuhlat, Malta ja raha.

André Wickström (s. 1976) on viihdemaailman sarkastisen huumorin konkari, joka tuli suomalaisille tutuksi erityisesti W-tyyli-viihdeohjelmasta (2003–2005). Television lisäksi Wickström on esiintynyt niin komedialavoilla kuin elokuvissakin.

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailijan uran lisäksi ehtinyt tehdä töitä radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Vuorisen groteskia huumoria voi kuunnella kymmenissä äänikirjoissa ja esimerkiksi Kaunokirjallisuuden karvakuonoissa ja Karkeakirjallisuuden kuulapäissä.



4.3

130 arvosanaa

jari

8.10.2023

9

Mixu

27.5.2023

Hyvä Andre ja Juha! Tämä kuuntelukokemus on mun mielestä fantastinen! Jatkakaa samaan tai eri malliin - sama se, kunhan juttua on!ä Terv. Mika

Anonyymi

24.5.2023

EI HUONO !!