(153)

Unisatuja: Satuja jotka auttavat lasta nukahtamaan

äänikirja


Apua nukutushommiin!

Uniongelmiin erikoistuneen psykologin kirjoittama kirja sisältää käytännön ohjeita vanhemmille siitä, miten lapsi saadaan nukkumaan, sekä viisi 3–6-vuotiaille sopivaa unisatua.

Mikä neuvoksi, kun lapsi ei nukahda? Unisatuja on kaivattu apu jokaiselle aikuiselle, joka on pähkäillyt lapsen nukahtamisvaikeuksien kanssa. Helena Kubicek Boye on kokenut unikouluttaja ja auttanut monia perheitä löytämään avaimet rauhallisiin iltoihin ja öihin. Unikirjan alkuosassa annetaan vinkkejä vanhemmille sujuviin kodin iltatoimiin. Loppuosan viidessä, kauniissa unisadussa on rauhallinen ja tauotettu luenta, jonka avulla tunnelma iltasadun äärellä rauhoittuu kohti unen tuloa.

”Ohjeet ovat selkeitä ja hyviä, ja sadut ohjaavat hyvin nukahtamaan.” Maj Gustavsson, BTJ

Helena Kubicek Boye (s. 1976) on tunnettu ruotsalainen psykologi, uniasiantuntija ja mindfulness-ohjaaja, joka on työskennelyt jo yli kymmenen vuoden ajan uniongelmien parissa. Laura Di Francesco on italialaissyntyinen, vuodesta 2008 Ruotsissa asunut kuvittaja.



3.6

153 arvosanaa

Eevi

19.5.2023

Paras ❣️(⁠✷⁠‿⁠✷⁠)(⁠✯⁠ᴗ⁠✯⁠)(⁠ノ⁠◕⁠ヮ⁠◕⁠)⁠ノ⁠*⁠.⁠✧(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)◉⁠‿⁠◉。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。*⁠\⁠0⁠/⁠*ʕ⁠·⁠ᴥ⁠·⁠ʔʕ⁠ ⁠ꈍ⁠ᴥ⁠ꈍ⁠ʔ(⁠ᵔ⁠ᴥ⁠ᵔ⁠)(⁠◕⁠ᴥ⁠◕⁠)(⁠。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。⁠)⁠➜(⁠✧⁠Д⁠✧⁠)⁠→(⁠ ⁠՞⁠ਊ⁠ ⁠՞⁠)⁠→

vipsu

7.2.2023

Auttaa nukahtamaan nopeasti

Lapset

10.11.2022

Unlsatuja