(132)

Uniin piirretty polku

äänikirja ja e-kirja


Muinaissuomalaisiin maisemiin sijoittuva rakastettu fantasiaseikkailu nyt äänikirjana!

Sisarukset Arni, Troi ja Aile ovat lapsina joutuneet eroon toisistaan. Arni odottaa muita vielä vuosien jälkeen lumisten tuntureiden juurella, yksin, pimeydessä. Troista on tullut ukkosmies, matkaaja, joka väsymättä etsii taivasta, jossa tähdet olisivat taas oikeilla paikoillaan. Ja Aile, noidaksi haukuttu, ulkopuoliseksi katsottu, kohtaa kylän metsässä sielunkumppaninsa, jonka kanssa hän lähtee etsimään oikeaa kotiaan.

Sisarukset eivät muista toisiaan, mutta matkaavat toisiaan kohti, suojanaan vanhat mahdit ja ihmiset, joita he rakastavat.

Helena Waris on kirjoittanut lukuisia fantasiaromaaneja ja lastenkirjoja. Uniin piirretty polku on ensimmäinen osa hänen rakastetussa Pohjankontu-trilogiassaan, jonka kaikille kolmelle osalle on myönnetty Suomen Tolkien -seuran Kuvastaja-palkinto.


Lukija: Aku Laitinen
Kesto:

4.1

132 arvosanaa

H

27.10.2023

Tarina yhdisti hienosti fantasian ja perinteet ja pari historiaan liittyvää asiavirhettäkin pystyi tässä yhteydessä antamaan anteeksi.

Katja

15.9.2023

Koko kirjan odotin sisarusten kohtaavan, jota ei lopussa tullutkaan ja tuntui että kirja jäi kesken. Muute tapahtumarikas ja kiva lukijan ääni.

nexa

21.6.2023

Kun 10 h kuuntelun jälkeen ei yhdenkään henkilön edesottamukset vieläkään kiinnosta pätkääkään, eikä kirjassa ole sellaista juonta joka saisi jatkamaan, niin kesken jäi.