(21)

Täällä jokainen on tähti

äänikirja ja e-kirja


"Minä tulin auton yliajamaksi ja sinä et tehnyt mitään? Siinä vasta paska suojelusenkeli!"

Alma Cruz särkee lasikattoja matkallaan bisnesmaailman huipulle, kun hän saa yllättäen tietää olevansa kirottu. Femi tutustuu deittisivustolla maapallon toisella puolella asuvaan ihmiseen ja jättää vanhan elämänsä taakseen. Agnes odottaa lasta viimeisillään, mutta hänellä ei ole miestä eikä hoitopöytää. Onneksi kokenut doula tukee häntä. Naisten on puhallettava yhteen hiileen pärjätäkseen, oli ympäristönä sitten Hampuri, Manhattan tai vaikka Suomen Kaarina.

Laura Pollarin novellit kertovat oman äänen löytämisestä naisena eri vuosikymmenillä ja eri puolilla maailmaa. Kirjan värikkäät naishahmot nousevat surkeista sivurooleista oman elämänsä tähdiksi. Avuksi tarvitaan toisia naisia, enkeleitä ja sisältä kumpuavaa rohkeutta. 1960-luvulta aina 2030-luvulle saakka sijoittuvat tarinat naurattavat, koskettavat ja ottavat kantaa – ja mukana on myös kosolti magiaa.

Laura Pollari on ulkosuomalainen esikoiskirjailija ja copywriter, joka on elänyt Pariisissa, New Yorkissa ja Kööpenhaminassa viimeiset 14 vuotta.


Lukija: Kati Tamminen
Kesto: